Ga naar Homepagina
Anja van de Pol

Mediation en vertrouwenspersoon

Conflict bemiddeling Arnhem

Voorkom escalatie met conflict bemiddeling in Arnhem

Een conflict of geschil kan een negatieve invloed hebben op iemands gezondheid. Het kan namelijk zorgen voor stress, spanning en slapeloosheid en hierdoor wordt het nog moeilijker om op een objectieve manier naar het probleem te kijken en een oplossing hiervoor te vinden. Ik kan u hierbij helpen. Mijn naam is Anja van de Pol en ik adviseer u met conflict bemiddeling in Arnhem hoe u een geschil of conflict op een goede manier kunt oplossen. Mijn aanpak is persoonlijk en individueel en altijd gericht op het beste resultaat waarin u zich helemaal kunt vinden.

Arbeidsconflict bemiddeling in Arnhem en op locatie

Ik help u niet alleen met conflict bemiddeling in Arnhem, maar ook in de rest van Nederland kunt u gebruik maken van mijn diensten. Ik kom namelijk graag naar u toe om samen met u te werken aan de oplossing voor uw probleem. Ik zorg voor een goede locatie waarop wij in alle rust aan de slag kunnen. Op die manier wordt het een stuk makkelijk om eindelijk eens dat geschil of misverstand de wereld uit te helpen. En heeft u een conflict op de werkvloer, dan bent u ook voor arbeidsconflict bemiddeling in Arnhem bij mij aan het juiste adres.


Zie ook: Conflict bemiddeling Ede en Conflictcoach Amersfoort

Leer denken in oplossingen met conflictbemiddeling in Arnhem

Mijn aanpak van conflict bemiddeling in Arnhem draait om het verkrijgen van duidelijkheid. Conflict bemiddeling is als het ware een proces van opheldering. Ik help u met het verkrijgen van helderheid over de conflictsituatie en uw eigen rol in dit conflict. Heeft u dit duidelijk, dan helpt dit u namelijk met het vinden van de creativiteit die nodig is om het probleem op te lossen. Met conflict bemiddeling leert u ‘out of the box’ te denken en bent u in staat om anders naar de feiten te kijken. Dit levert vrijwel altijd een passende oplossing op.

Arbeidsconflict bemiddeling in Arnhem op de werkvloer

Ook op de werkvloer kan conflict bemiddeling in Arnhem dus van onschatbare waarde zijn. Is hier een geschil ontstaan, bijvoorbeeld tussen u en een collega, een leidinggevende of een opdrachtgever, dan is het vaak lastig om op een professionele manier met elkaar te blijven samenwerken. En dat terwijl dit juist zo belangrijk is. zorg er dus voor, dat conflicten op de werkvloer zo snel mogelijk opgelost worden. Mijn conflict bemiddeling in Arnhem, maar ook in de rest van ons land, is een goede manier om dit te realiseren.